Blogs

Nekļūsti parādnieks – apvieno kredītus!

Tuvplānā bankas kartes, uz kurām ieskaitīts kredītu apvienošanas aizdevums

Paņēmi nedaudz par daudz? Pārāk daudz nastas uz pleciem? Vairāki kredīti, vairāki maksājumi, lieli procenti, bezmiegs, lieki noslogots prāts, nespēj vairs ''pavilkt''? Neraizējies, nekas vēl nav nokavēts, dzīve neapstājas, jo ir vairākas kredīta iestādes, kas nodarbojas ar šādu problēmu risināšanu, lai palīdzētu Tev šādās neapskaužami sarežģītās situācijās. Apvieno visus savus kredītus vienā. Iepazīsties ar kredītiestāžu sniegtajām iespējām un to labumu groziem. Tas ir ātri un vienkārši!

Ne vienmēr viss notiek kā plānots, ne vienmēr viss ir paredzams. Ja gadījies ir tā, ka Esat paņēmis par daudz un nespējat tikt galā ar kredītu uzlikto slogu, tad apvienot kredītus būs labākais risinājums, kas palīdzēs tos refinansēt un pārveidot vienā vienīgā maksājumā.

Ieguvumi apvienojot kredītus:

  • Iegūt izdevīgākus nosacījumus, nekā bija līdz šim, tādējādi ietaupot un iegūstot vairāk līdzekļus ikdienas tēriņiem
  • Iespēja “paņemt” uz noteiktu laiku kredīta brīvdienas, kas palīdzēs atgūties
  • Iegūsti garākus apmaksas termiņus, nekā bija līdz šim, jo pārfinansējot iepriekšējo kredītu vai kredītus, varat no jauna izvēlēties kredīta atdošanas termiņu
  • Iespējamība iegūt papildus aizdevuma summu
  • Maksāt vienu vienīgu un mazāku ikmēneša maksājumu

Iespējams ne tikai apvienot kredītus, bet arī tos pārkreditēt:

Kredītu apvienošanas iestāžu pakalpojumus iespējams arī izmantot, lai pārnāktu no cita kreditora kura procentu likme vai nosacījumi Jūs neapmierina. Tādējādi varat iegūt izdevīgākus un patīkamākus nosacījums, kas Jūs apmierinās. Nepārmaksā katru mēnesi, ietaupi savus līdzekļus un pārcel savu kredītu!

Kredītus apvienot vai konsolidēt varēsiet:

  • Ja kredītu izmantosiet, lai nosegtu citus kredītus vai saistības (ja vēlies apvienot no viena līdz septiņiem kredītiem)
  • Ja ir darba vieta vai citi pastāvīgi un regulāri ienākumi (vismaz trīs mēnešus nostrādāts esošajā darba vietā), vai citi pastāvīgi un pierādāmi ienākumi;
  • Ja esi sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu (esat pilngadīga persona)
  • Ja vēlies apvienot kredītus, kuru summa nepārsniedz 25000 EURO
  • Ja vēlies apvienot kredītus uz termiņu līdz pat 7 gadiem.

Ietaupi laiku un aizpildi zemāk esošo pieteikuma formu kādā no kredīta iestādēm. Iegūsti dzīvē līdzsvaru - salīdzini kredīta iestādes un izvēlies izdevīgāko!

Kredīta pieteikuma izskatīšana ir bezmaksas vecumā no 20 līdz 70 gadiem. Kredīta izskatīšana aizņem no 10 min. līdz 24 h, atkarībā no kredīta iestādes un to darba laikiem.

Nav ko gaidīt, pats no sevis nekas nenotiek, apvieno kredītus vienā vienīgā maksājumā! Ar kredītu apvienošanu - aizmirsti par kredītu kalniem un vairākiem maksājumiem – atbrīvo savu prātu un sakārto savas finanses!

2022-10-31