Blogs

Nebojā nervus – apvieno kredītus – ātri un vienkārši!

https://www.kredituapvienosana.lv/storage/images/pexels-cottonbro-3943716.jpg

Vai Tu cieni sevi, vai Tu domā par sevi? Vai Tev ir svarīga Tava veselība un nervi? Tad kādēļ Tu vēl neesi apvienojis visus savus kredītus vienā maksājumā? Tas aiztaupīs liekas pūles no Tava prāta un atbrīvos to. Kā arī pārtrauks Tavas bezmiega naktis.

Esi kādreiz aizdomājies - vai ir iespējams apvienot kredītus vienā maksājumā, tikt vaļā no vairākiem rēķiniem, maksāt mazākus procentus mēnesī, maksāt mazāku ikmēneša maksu, iegūt tiem garākus apmaksas termiņus, iegūt kredīta brīvdienas??? Jo Jums ir apnicis uztraukties, vai paspēsiet laikā pagarināt kredītus, tas, ka jāveic vairāki ikmēneša maksājumi dažādām kredītiestādēm, vairāki rēķini, pienākošās vēstules un ienākošie zvani no kredītu piedzinējiem, vai vienkārši - neapmierina esošā kreditora nosacījumi!? Tā nav problēma!

Ja atbildēji ar ''Jā'', tad zini, ka tas pavisam noteikti ir iespējams, jo laiki nestāv uz vietas - mūsdienās viss ir iespējams, vajag tikai konkrēti īsto risinājumu!


Nekas nav neatrisināms, viss ir iespējams! Ir vairākas kredīta iestādes, kas palīdzēs atrisināt šo radušos nepatīkamo sitāciju, kad esi nonācis neapskaužamā situācijā, kad spēj maksāt tikai kredītu pagarināšanas maksas, jo dzīve ir piespiedusi aizņemties vairākus ātros kedītus vai līzningus, vai arī neapmierina esošā kreditora nosacījumi, vai vēlies tikt vaļā no citām finansiālām saistībām, dēļ kurām nespēj mierīgi dzīvot...

Kredītu apvienošana dos lielisku iespēju :

▪ maksāt mazāku ikmēneša maksu,
▪ maksāt mazākus procentus,
▪ maksāt vienu vienīgu ikmēneša maksu,
▪ iegūt garāku garāku apmaksas termiņu,
▪ iegūt kredīta brīvdienas.

Tas nebūt nav arī viss – kredītu apvienošana vienā maksājumā būs piemērota, ja :

▪ vēlies apvienot visus kredītus vienā maksājumā,
▪ ja neapmierina esoša kreditora nosacījumi un vēlies no tā atbrīvoties,
▪ ja esat iekrājis komunālo parādu, vai,
▪ ja vēlies tikt vaļā no citām finansiālām saistībām.

Kredītu apvienošana būs iespējama:

▪ ja izsniegto kredītu izmantosi, lai pārfinansētu citus savus kredītus,
▪ ja vēlies apvienot līdz septiņiem saviem kredītiem,
▪ ja esi sasniedzis 18 gadu vecumu,
▪ ja Tev ir pastāvīga darba vieta, vismaz trīs mēnešus, vai citi pastāvīgi ienākumi.

Apvienot kredītus, tas viss ir ļoti ātri (pāris minūtes) un vienkārši (jebkuram būs pa spēkam) izdarāms, viss, kas nepieciešams ir aizpildīt pieteikumu un gaidīt pozitīvu atbildi no izvēlētās kredītu iestādes. 

Nesēdi un negaidi, rīkojies, kamēr vēl nav par vēlu - Apmaksā visus kredītus ar vienu - mazāku ikmēneša maksājumu! Nepalaid savu iespēju Apvienot Kredītus! Kredītu Apvienošana būs īstais risinājums!

Svarīgi – Pirms aizņemšanās – ”kredītu apvienošanas”, rūpīgi iepazīsties ar visiem nosacījumiem un atbildību, kā arī izvērtē savas iespējas aizdevumu atmaksāt, izvēlies tādu aizdevuma summu un atmaksas periodu, kas atbilst Tavām reālājām iespējām, padomā, vai patiešām ir nepieciešams kredīts. Pirms ņemt kredītu, sastādi savas ģimenes ikmēneša budžetu – tas Tev sniegs pārskatu par ienākumiem un izdevumiem. Pamatojoties uz to, varēsi drošāk un pārdomātāk pieņemt turpmākos lēmumus saistībā ar savu finanšu plānošanu.

2022-10-31